skiline nieuwsfoto

Ontdek hier de beste Paas-deals 25/11/2019

Niets leuker dan opstaan met een blauwe hemel en te ontbijten op het balkon van jouw appartement om vervolgens jouw spullen te pakken en de piste op te gaan. Op de stoeltjeslift naar de eerste piste neem je nog snel een foto alvorens te beginnen aan de eerste afdaling. Kort voor de middag passeer je een zonnig terras met van die heerlijke strandstoelen: Apéro'clock! 

Na de lunch ga je nog even de pistes op. Naarmate het later wordt en de sneeuw veranderd in pap, beslis je toch om de piste richting het dorp, A.K.A. Après-ski, te nemen. Vanaf 16u geven we er een lap op. Tot 17u verwelkomen we jou met gratis shotjes, daarna zetten we, onder leiding van onze Ski-line DJ, het feest gewoon verder tot de zon achter de horizon is verdwenen.

Van zodra de laatste noot van de après-ski werd gespeeld, is het tijd om even te bekomen en de energiereserves aan te vullen. Geniet op restaurant van een heerlijke diner Savoyards, bereid zelf een traditionele pasta-pesto of bestel jouw favoriete pizza. De monitoren zitten echter niet stil. In de lokale bar brengen zij alles in gereedheid voor een knaller van een (thema)feestje. 

Loop jij al warm voor de legendarische trip? Overtuig jouw vrienden en boek snel jouw snowtrip!

Aanbod

Valmeinier - vanaf €249

Verblijf: Grand Panorama II

Gebied: Galibier Thabor (150km)

Why: Ski-line end of seasontrip

Risoul - vanaf €274

Verblijf: Residenties Risoul

Gebied: La Fôret Blanche (180km)

Why: Springbreak festival

La Plagne-Bellecôte - vanaf €374

Verblijf: Maeva PREMIUM

Gebied: La Plagne (225km)

Why: Uitbreiding Paradiski (425km)

Les Menuires - vanaf €374

Verblijf: Residenties Les Menuires

Gebied: Les Menuries (160km)

Why: Uitbreiding Les Trois Vallées (600km)

Reispakket

Prijzen zijn inclusief 6 daagse skipas, verblijf, Ski-line reisbegeleiding + gratis après ski & de Keytrade Bank deal. Busreis, skimateriaal, verzekering en andere reisopties kan je later toevoegen in de boekingsstappen.

Keytrade Bankdeal

Open een gratis Keytrade Bankrekening en krijg €50 korting op jouw reis. Ben je reeds klant? Betaal jouw snowtrip met jouw Keytrade Bankrekening en profiteer ook van deze korting. Ontdek hier alle voorwaarden en geniet van deze actie.

Aanbod winter 2020

Kan je niet wachten tot Pasen om de pistes op te gaan? Ook tijdens de lesvrije week en krokusvakantie kan je met ons naar de Franse Alpen. Liever buiten de schoolvakanties in de bergen? Contacteer ons en wij maken je vrijblijvend een voorstel op.

Share on: share on facebook share on twitter share on whatsapp

DC Vedett Keytrade Bank Nalu