skiline nieuwsfoto

Winter 2020 - een merkwaardig seizoen 18/05/2020

Na een korte zomerbreak begonnen we met een bus vol ideeën aan het nieuwe seizoen. Ons team werd uitgebreid van drie naar vijf personen en na een korte aanpassingsperiode waren we klaar voor winter 2019 - 2020.

Naar jaarlijkse traditie startten we het jaar met ons monitorenweekend. Een blij weerzien met de oude bekenden, maar ook een moment om heel wat nieuwe gezichten in onze familie verwelkomen. Na twee dagen vol workshops, een ferme teambuilding en een stevig feestje was ons team er klaar voor: laat de winter maar komen!

Winter 2020

Na de jaarwisseling ging onze winter echt van start, de drukke weken kwamen er aan. Al snel vertokken de bussen richting Alpen voor een unieke snowtrip

Ook dit jaar was de lesvrije week onze drukste week van het seizoen. Na een afmattende examenperiode vertrokken er meer dan 3000 studenten naar één van onze negen bestemming in de Franse en Zwitserse Alpen. Bij aankomst verschool de zon zich nog even achter de sneeuw-wolken, maar na sneeuw komt zonneschijn. De rest van de week was genieten van verse sneeuw en een stralend zonnetje. Naast skiën stonden er nog tal van andere activiteiten op het programma: een gezellige snowbarbecue, een zonnige après-ski, een traditionele diner Savoyards, een stevig feestje,... de lijst is eindeloos. Na één week sneeuwpret kon iedereen uitgeput, maar voldaan, terug naar huis. 

Funfacts

- 30 studentengroepen

- 93 monitoren

- 324 gratis vaten

- 627 flessen shotjes

- 3638 busplaatsen

- 4000 zonnebrillen

Coronacrisis

Het seizoen kabelde rustig verder tot op 14 maart de eerste Franse skistations de pistes afsloten. Het was het begin van het einde voor winter 2020, want enkele dagen later hebben we besloten om de komende reizen te annuleren. Een zware beslissing, maar de enige juiste. 

We bleven echter niet bij de pakken zitten! Alle reizigers werden persoonlijk gecontacteerd en vergoed en ondertussen ligt onze focus al op winter 20-21 om ook dan nog steeds unieke snowtrips aan te bieden. Hou onze kanalen in de gaten want hieromtrent volgt er snel meer nieuws!

In tussentijd kunnen we alleen maar hopen dat de curve steeds verder blijft dalen en met z'n allen terug op vakantie kunnen, in tussentijd: volg de richtlijnen en blijf in uw kot!

 

Share on: share on facebook share on twitter share on whatsapp

DC Vedett Keytrade Bank Nalu