Waar kan je op rekenen bij je reis ?

Tussen al de lessen, taken, presentaties en examens door is een weekje vakantie wel welkom. Wat denk van een skireis met jouw vrienden en vriendinnen in de sneeuw? Samen maken we er een week van om nooit meer te vergeten. Overdag de pistes onveilig maken en ’s avonds de bar. We organiseren tal van andere activiteiten zodat er op elk moment van de dag wel iets te beleven valt met als hoogtepunt onze dagelijks après-ski met gratis drank!

Basispakket

WAAR KAN JE OP REKENEN BIJ JE REIS

Wat is inbegrepen?

Standaard inbegrepen in het basispakket:

 • Busreis heen en terug vanaf verschillende opstapplaatsen doorheen Nederland en België
 • Verblijf in studio’s/appartementen/chalets op basis van logies
 • Skipas 6 dagen skigebied, vóór eventuele uitbreiding
 • Reisbegeleiding door ons professioneel en opgeleid monitorenteam
 • Animatieprogramma met elke dag après-ski, party’s en activiteiten*
 • Ski-line polsbandje voor toegang en voordelen op bestemming
 • Gratis bagagedepots bij aankomst en vertrek
 • Gratis Ski-line muts

*Sommige activiteiten zijn betalend en steeds afhankelijk van je bestemming; SnowBBQ, off-piste tour met berggids, helikoptervlucht, fakkeltocht, sneeuwscootertochten, enz. Deze activiteiten worden aan je voorgesteld tijdens de kamerbezoeken.

WAT ZIT ER NIET STANDAARD IN BIJ JOUW REIS

Wat is niet inbegrepen?

Niet standaard inbegrepen in het basispakket:

 • Waarborg accommodatie (Deze wordt geregeld via creditcard bij check-in op bestemming, meer informatie in ‘infoboekje’ dat ten laatste 2 weken vóór afreis verstuurd wordt)
 • Reisopties; uitbreiding skipas (extra dag(en) en/of uitbreiding naar het grotere aaneengeschakelde gebied), materiaalhuur, lessen en/of verzekering
 • Bed- en badlinnen, tenzij anders vermeld bij ‘Accommodatie’
 • Betalende activiteiten, zoals hierboven vermeld

Kan ik mijn basispakket uitbreiden?

Jazeker! In de boekingsstappen krijg je de keuze uit verschillende reisopties. Meer informatie vind je hieronder.

Busreis

Standaard inbegrepen in het basispakket zit jouw busreis H/T vanaf verschilllende opstapplaatsen doorheen België en Nederland. Er wordt geen enkele toeslag gevraagd voor een bepaalde opstapplaats. Onze vrijdagbussen vertrekken telkens op vrijdagavond tussen 17u00 en 23u00, en komen één week later terug op zondagochtend tussen 06u00 en 12u00. Uiteindelijke vertrektijden en het adres van de opstapplaats van jouw keuze vind je terug in jouw Myskiline-account en dit ten laatste twee weken vóór afreis.

Opstapplaatsen België

Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel

Eigen vervoer

Reis je liever met de eigen wagen, de trein of het vliegtuig? Kies dan in de boekingsstappen voor eigen vervoer. In dit geval zal er een korting van 75,- EUR per persoon worden toegekend. Hou rekening met de kost van tolwegen, parkeergelegenheden op bestemming en duurdere brandstofprijzen in het buitenland. Meer informatie omtrent beschikbaarheid en prijzen parkeergelegenheid bij jouw accommodatie of in de directe nabijheid ervan, zie ‘Accommodatie’.