skiline zoek en boek

About usstudent

Onder leiding van een jong en bruisend team is Ski-line door de jaren heen uitgegroeid tot één van de meest vooruitstrevende touroperators, gespecialiseerd in het organiseren van volledig omkaderde wintersportvakanties. Zij het nu individueel of in groep, jaarlijks keren er meer dan 10 000 reizigers terug met de glimlach op hun gezicht. Ons motto? 'Unieke wintersportvakanties'! Onze grote passie voor ski en snowboard zet ons er jaarlijks weer toe aan deze passie door te geven aan de jonge (en iets oudere) Vlaamse wintersporters. Voel jij het ook al kriebelen? Maak kennis met het Ski-line team en laat ons jouw volgende wintersportvakantie tot in de puntjes verzorgen, geheel afgestemd op jouw wensen en wildste dromen.

Even voorstellen

Nog nooit met Ski-line op reis geweest? Laten we ons dan even voorstellen. Ski-line is ontstaan in 2009 en is ondertussen uitgegroeid tot één van de grootste wintersportorganisaties van België. 10 jaar geleden namen we onze eerste gasten mee op vakantie. Sindsdien hebben we een hoop ervaring opgebouwd en hebben we ons aanbod elk jaar kunnen aanpassen en vernieuwen. Zo kunnen wij u steeds de beste wintersportvakantie aanbieden tegen eerlijke prijzen!

Monitorenteam

Ski-line beschikt over een uitgebreid en competent Nederlandstalig monitorenteam. Onze monitoren staan tijdens uw vakantie 24/7 voor u klaar. Zij zorgen naast reisbegeleiding en lessen, ook voor een uitgebreid animatieprogramma.

Ieder zijn beleving

Om u de best mogelijke reiservaring te kunnen aanbieden, splitsen wij ons aanbod op in drie segmenten. 

> Youth

Voor de 16 tot 18 jarigen, op zoek naar een zelfstandige reisbeleving.

> Student

Kick-ass skireizen voor studenten vol party & fun.

> Plus

Winterreizen voor young-minded adults met net dat tikkeltje meer

Highlights

Reizen is voor ons een beleving! Hierbij stellen wij een aantal belangrijke kenmerken en highlights voorop zodat jij ten volle kan genieten van een zorgeloze wintersportvakantie. Je hebt deze namelijk helemaal verdiend!

  • BUSREIZEN met luxe autocars vanaf opstapplaatsen verspreid over heel Vlaanderen (Antwerpen, Gent en Leuven)
  • VERBLIJF in verzorgde studio's, appartementen of chalets op basis van logies
  • SKIPAS naar keuze en afgestemd op jouw niveau
  • REISBEGELEIDING door een gemotiveerd en opgeleid monitorenteam, mét persoonlijke aanpak en 24/7 bijstand
  • ANIMATIE voor een gevulde agenda met o.a. verwelkomingstraktatie, dagelijks gratis après-ski, thema feestjes, en nog zoveel meer
  • SERVICE van begin tot eind met o.a. gratis bagagedepots, gratis toeristentaksen, opvolging waarborgen en kamerbezoeken
  • EXTRA'S zoals een gratis T-shirt, maar ook het bijboeken van off-piste toers, helikoptervluchten, fakkeltochten, etc.
  • PERSOONLIJKE AANPAK met de glimlach op het gezicht en een team dat elke dag voor je klaarstaat met persoonlijk advies

Contacteer ons volledig vrijblijvend voor raad en daad bij het boeken van jouw wintersportvakantie!

Youth

Ben je 16 tot 18 jaar en ben je op zoek naar dé zelfstandige reisbeleving voor jou en jouw groepje vrienden en/of vriendinnen? Dan is ons Youth aanbod iets voor jou! Geheel afgestemd op jouw leeftijd gaan wij kijken naar wat jij belangrijk vind; zelfstandig zijn. Misschien reis je wel voor de eerste keer zonder jouw ouders?! Onze monitoren op bestemming moedigen dat helemaal aan en verwelkomen je graag voor een week avontuur en fun, steeds onder hun waakzame oog. Een dubbele capaciteit aan monitoren, 24/7 bijstand en de mogelijkheid tot het bijboeken van een foodpack of halfpension formule geven jouw ouders het vertrouwen dat je in goede handen bent.

Student

Even volledig ontspannen na de stress van de examens of er even tussenuit met vrienden en vriendinnen voor een weekje wintersport, party en fun?! Klik dan door naar ons Student aanbod en laat je verleiden door één van onze Franse of Oostenrijkse bestemmingen. Spring mee op onze luxueuze autocars, maak een hele dag de pistes of het snowpark onveilig en feest daarna mee tot in de vroege uurtjes vanaf de après-ski met gratis drank, over thema party's tot kroegentochten. Onze monitoren op bestemming zorgen er niet alleen voor dat stilzitten niet op de agenda staat, ze laten je ook met alle plezier alle hoekjes van het skigebied zien!

Plus

Iets ouder worden staat niet gelijk aan iets saaier worden! Ook voor de 22+'ers heeft Ski-line heel wat te bieden. Denk aan uitgebreide mogelijkheden in de keuze van jouw accommodatie, korting op jouw reis indien je met eigen vervoer reist, maar ook behoud van alle party's en fun tijdens een gevuld weekje wintersporten. Nu je kan reizen buiten de vaste school-, hogeschool- of universiteitsvakanties kan je vaak genieten van uitzonderlijke prijzen!

Group

Ontdek nu onze speciale groepskortingen voor groepen vanaf 20 personen. Zijn jullie een groep vrienden, een studentenvereniging, een sportclub of een andere groepscombinatie? Wij passen ons aan! Iedereen is welkom bij ons voor een vrijblijvende reisaanvraag. Wij stellen, in overleg, een reis samen die voldoet aan al jullie wensen, gaande van opstapplaats en busreis, tot activiteiten en publiciteitstools in eigen land of op locatie. Een reis op maat, waar en wanneer jullie maar willen, gedurende het hele winterseizoen voor groepen tot wel 1000 personen. Een eigen homepagina op onze website om in te schrijven en een beheerdersportaal waarmee de groepsverantwoordelijke de groepsboeking gemakkelijk kan opvolgen en beheren. Je hebt zelfs de mogelijkheid tot het bestellen van gepersonaliseerde T-shirts en sweaters. Ontdek deze voordelen en nog veel meer, en dien jouw groepsaanvraag in.

<
>
x
Burton Vedett Sommersby Besos Cerveza Monster Energy
Spa