Boek nu!

Belgian Week festival Frankrijk

Belgian Week festival hoogte

3230 m

Dorp hoogte

1100 m

lengte groene piste

90

lengte blauwe piste

240

lengte rood piste

210

lengte zwarte piste

60

600 km

snowpark
Belgian Week festival
Belgian Week festival
Belgian Week festival
Belgian Week festival
Belgian Week festival
Belgian Week festival
<
>
  • Festival

Festival

Belgian Week SNOW 2019

A Belgian celebration on top of the world!

7 DAYS OF FESTIVAL | 2,800 METERS HIGH | THOUSANDS OF BELGIAN PARTY ANIMALS | BELGIAN BEST DEEJAYS |
THE BIGGEST BELGIAN WINTER FESTIVAL ON TOP OF THE WORLD

Voor Belgen, met Belgen, door Belgen! We zetten zoals elke winter het hoogstgelegen skistation van Europa Val Thorens, Frankrijk helemaal op z'n dak. Drie uniek locatie op een hoogte van 2800 meter waar we zeven dagen lang een top line-up, een Belgische vibe en nog veel meer op je loslaten. Vergezel ons en 1000'en andere Belgische party animals voor een week om nooit meer te vergeten!

Dorp

Val Thorens

Val Thorens is met z’n ligging op een hoogte van 2300m het hoogstgelegen wintersportstation van Europa. Het bruisende, autovrije centrum vormt het hart en de ziel van dit dorp met talloze winkels, restaurants, bars, en discotheken. Gezelligheid en levendigheid zijn troef en dat appreciëren de jaarlijks meer dan twee miljoen bezoekers eens te meer. Met een bezetting van telkens meer dan 90% is plezier gegarandeerd tot grote jaloezie van vele andere Franse wintersportstations. Val Thorens is een heel bekende en geliefde bestemming bij het jongere publiek mede door de feestelijke aprèsski zowel op als naast de pistes en het nachtleven tot in de vroege uurtjes. Het is niet voor niets ‘Val Tho’ voor de vrienden.

Gebied

Les Trois Vallées

Welkom in het grootste wintersportgebied ter wereld! Zoals de naam al doet vermoeden bestaat Les Trois Vallées uit drie aaneengeschakelde valleien met elk hun eigen karakter. Bomen kleden de flanken van de Courchevel en Méribel vallei terwijl het terrein veel ruiger wordt aan de kanten van Val Thorens en Les Menuires. Dit variërend terrein zorgt niet alleen voor een gevarieerd en uitgebreid pisteaanbod maar ook voor uitzonderlijke offpiste mogelijkheden. Les Trois Vallées is een heus wintersportparadijs waar zowel de beginnende wintersporter als de meest ervaren wintersporter aan zijn trekken komt. Zij het op de pistes of in de lucht in één van de acht snowparks. Wat velen niet weten is dat er ook nog een vierde vallei is, de vallei van Orelle, welke vaak onterecht over het hoofd gezien wordt. De grote gondel boven het dorp Val Thorens brengt iedereen naar deze ‘vergeten’ vallei via de ‘Cime Caron’ bergtop op een hoogte van 3200m met uitzicht op een aantal van de hoogste bergtoppen van Europa.

Share on: share on facebook share on twitter share on whatsapp

<
>
x
Burton Vedett Sommersby Besos Cerveza Monster Energy
Nalu