Boek nu!

La Plagne - Belle Plagne Frankrijk

La Plagne - Belle Plagne hoogte

3250 m

Dorp hoogte

1200 m

lengte groene piste

19

lengte blauwe piste

221

lengte rood piste

131

lengte zwarte piste

60

431 km

snowpark
La Plagne - Belle Plagne
La Plagne - Belle Plagne
La Plagne - Belle Plagne
La Plagne - Belle Plagne
<
>

Accomodaties

Skigebied

Paradiski

Mega gebied verbonden door een dubbeldek gondellift

Met de komst van de 2-etage gondellift Vanoise Express in 2003 die de skigebieden van Les Arcs en La Plagne met elkaar verbindt is er een mega gebied tot stand gekomen. Er zijn in totaal maar liefst 425km pistes om te ontdekken van beginnersniveau tot expert. Elke veeleisende wintersporter heeft het hier naar z'n zin. 

Modern liftensysteem

Een modern liftensysteem brengt je waar je ook naartoe wilt, is het nu één van de 'jonge' meer uitbundige dorpen zoals La Plagne-Bellecôte (1950m) of naar de meer familiaire en lager gelegen dorpen Montalbert (1350m) of Peisey-Vallandry (1600m).

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden zijn hier vrijwel oneindig met eenvoudige tot zeer uitdagende pistes, alsook leven naast de pistes met meerdere après-ski bars en restaurants van driesterren niveau tot fast-food. Met twee bergtoppen en gletsjers boven de 3000m is sneeuwzekerheid daarenboven geen issue.

Dorp

La Plagne-Belle Plagne

Het midden in het grote skigebied Paradiski

Zowel horizontaal als verticaal bevind je je hier in het midden van het grote skigebied Paradiski. Stap 's morgens de cabinelift op en ga meteen richting de 3000 meter, ski op het einde van je dag naar het lager gelegen Bellecôtevoor de uitbundige après-ski. Blijf gerust een hapje eten in een van de gezellige restaurantjes daar. De cabinelift blijft immers open tot 1u 's nachts. De ideale uitvalsbasis om het volledige skigebied te ontdekken en onveilig te maken.

Een gezellig dorpje met typische houten chalets

In Belle Plagne vind je zo goed als alleen gebouwen in de typische houten chaletstijl. In het centrum vind je tal van barretjes, winkeltjes en gezellige restaurantjes. Je kan er zelfs gaan bowlen. Het dorp ligt halverwege de berg, waardoor er langs elke kant meerder pistes passeren.

Ski letterlijk de voordeur binnen

Alle appartementen in het dorp bieden onmiddellijke toegang tot de pistes en zijn onderling verbonden door kleine gezellige paadjes, auto's kom je dus niet tegen.

Share on: share on facebook share on twitter share on whatsapp

<
>
x
DC Vedett Keytrade Bank Nalu