skiline nieuwsfoto

10 jaar Ski-line, dat moeten we vieren! 30/10/2018

10 jaar geleden werd de merknaam Ski-line nieuw leven ingeblazen. Met een nieuwe branding en vers bloed vertrok in februari 2009 de eerste bus met studenten richting Val Thorens. 10 jaar later hebben we de gekste momenten beleefd, de beste pistes afgedaald, de wildste après-ski gehad, maar last but not least, onze klanten een unieke snowtrip bezorgd. 

Dit bericht wordt echter geen "trip down memory lane" of een lang gerekte bedankingsbrief, we houden het kort en bondig en focussen op wat er bij een verjaardag echt toe doet: cadeautjes en een verjaardagsfeest!

Dankuwel voor afgelopen 10 jaar, op naar de volgende 10!

Ons verjaardagsfeest

Een feest organiseren voor 10 000 reizigers is niet van zelfsprekend, daarom hebben we beslist om niet één feest te geven op één dag, op één locatie, maar een volledige winter lang een feestje te bouwen op elke Ski-line bestemming in de Alpen!

Als je bij ons boekt mag je je dus dagelijks aan een heuse après-ski verwachten met gratis drank. Onze trouwe partner Vedett zorg alvast voor fris Belgisch bier in de Franse en Italiaanse Alpen!

Het stopt natuurlijk niet bij de après-ski, 's avonds zetten we het feest gewoon verder in de lokale berghut.

So tell me, are you as good in bed as you are on that dance floor?

De cadeautjes

Een verjaardagsfeest zonder een gepast cadeau is onmogelijk. De early birds konden al genieten van fantastische vroegboek kortingen, maar ook onze late boekers laten we niet in de kou staan. Dankzij Vedett mogen wij wekelijks 5 gasten belonen met een Vedett travelbag gevuld met gepersonaliseerde pintjes. Hoe zalig is dat?!

Deelnemen is simpel! Iedereen die boekt tussen 29.10.2019 en 18.11.2019 komt in een grote pot terecht waar wij wekelijks 5 gelukkigen uit zullen selecteren. De winnaars worden steeds op maandagnamiddag bekendgemaakt op onze Facebookpagina. Like snel onze pagina en kom als eerste te weten of jij zo'n zak gewonnen hebt!

 

Share on: share on facebook share on twitter share on whatsapp

Burton Vedett Sommersby Besos Cerveza Monster Energy
Spa