skiline nieuwsfoto

Ostend Beach op verplaatsing naar de Alpen 21/11/2019

Op 12, 13 & 14 juli ging voor het tiende jaar op rij Ostend Beach door. Het festival dat in 2010 het levenslicht zag en sindsdien steevast plaats vond op het Oostendse strand groeide gestaag uit tot een gevestigde waarde in het Belgische festival-landschap. Afgelopen zomer konden de festivalgangers, met de voetjes in het zand, genieten van meer dan 70 nationale en internationale artiesten op de line up verspreid over 4 podia. 

Ostend Snow

Na 8 jaar dansen op het strand werd het tijd om ook in de winter iets te organiseren. Vanaf 2018 werd Ostend Snow in het leven geroepen: één week knallen op de pistes, los gaan op de après-ski om vervolgens de avond af te sluiten in de discotheek. Voor de eerste editie trok de gezellige bende naar La Foux d'Allos, een jaar later vond het festival plaats in Le Corbier, maar waar trekken ze komende winter naartoe?

Voor 2020 reizen we tijdens de lesvrije week naar Les Menuires. Het dorp is gelegen in Les Trois Vallées en maakt daardoor deel uit van van het grootste skigebied van Europa, skiplezier gegarandeerd! 

Naast het skiën heeft Les Menuires natuurlijk nog veel meer te bieden. Het dorp bestaat uit 11 wijken met hun eigen sfeer en uitstraling. Wij richten ons op het bruisende deel "Les Bruyères". Hier vind je, naast een supermarkt, skishops en restaurants, ook onze après-ski bar en discotheek. Alles op een steenworp van elkaar, zodat je nooit echt ver hoeft te wandelen.

Tijdens Ostend Snow mag je je dus verwachten aan een stevige portie fun op & naast de piste. De weekplanning wordt verder aangevuld door een lekkere snowBBQ en een gezellige diner Savoyarde, deze activiteiten zij geheel vrijblijvend en kan je ter plaatse reserveren.

Line up

Op het programma staat een gevarieerde mix aan dance, house, electro,..., al mag een occasionele foute après-ski natuurlijk niet ontbreken! De eerste artiesten zijn reeds bekend en het beloofd alvast een knaller te worden.

Reispakket

Dankzij Ski-line reis je vlot naar Ostend Snow. Complete reispakketten zijn beschikbaar vanaf €549 inclusief busreis, verblijf, skipas en festivalticket, dankzij Keytrade Bank krijg je nog eens €50 korting als je bij hen een gratis zichtrekening opent. Rijd je liever zelf met de wagen dan krijg je hiervoor een korting van €75. Maak je keuze in de boekingsstappen.

Helemaal overtuigd? Boek snel jouw reispakket! De early bird acties zijn ondertussen al de deur uit, maar boek jij je snowtrip voor 24 november, dan krijg je de uitbreiding naar de 7 daagse skipas er van ons gratis bij. Skiplezier gegarandeerd! Ontdek snel ons volledige aanbod bij festivals.

Share on: share on facebook share on twitter share on whatsapp

DC Vedett Keytrade Bank Nalu