skiline nieuwsfoto

Win een Vedett verrassingspakket 04/12/2019

Bij Ski-line helaas geen groot boek met de namen van stoute kinderen, wel een korte quiz om de attente lezer van deze blog te belonen.

Vedett

Wie afgelopen jaren met ons op reis is gegaan kon het niet missen: Vedett was meermaals aanwezig op onze après-skis. Het Belgische biermerk met de gekke mascottes mogen wij sinds 2017 een trouwe partner noemen.

Met acties in binnen- en buitenland hebben we heel wat studenten memorabele momenten bezorgd. Hierbij denken we spontaan aan een gezellig kotfeest in Gent dat doorging tot in de vroege uurtjes of dat ene jaar in Risoul toen we de residentie omtoverden tot het Vedett Hotel. Daarnaast zijn er natuurlijk de talrijke après-skis waar het verfrissende gerstenat rijkelijk vloeide. Vedett, dat deel uitmaakt van Duvel-Moortgat, wordt in 4 verschillende smaken gebrouwen: blond, IPA, wit & session IPA. Tijdens onze après-ski trakteren we jou steevast op Vedett Blond & IPA. Santé!

Quiz

Dankzij Vedett mogen wij enkele verrassingspakketten uitdelen. Ideaal als Sinterklaas cadeau of voor onder de kerstboom, maar wat moet je doen om zo'n pakket in de wacht te slepen?

Hou onze Instagram pagina in de gaten want op vrijdag 6 december lanceren wij een korte quiz op onze stories. Beantwoord al onze vragen en waag je aan een gok bij de schiftingsvraag en wie weet wordt jij wel één van onze 12 gelukkige winnaars! 

Share on: share on facebook share on twitter share on whatsapp

DC Vedett Keytrade Bank Nalu