Boek nu!

Val Thorens Frankrijk

Val Thorens hoogte

3200 m

Dorp hoogte

900 m

lengte groene piste

40

lengte blauwe piste

277

lengte rood piste

216

lengte zwarte piste

74

607 km

snowpark
Val Thorens
Val Thorens
Val Thorens
Val Thorens
<
>

Festival

Belgian Week SNOW 2019 - Lesvrije week 02.02-09.02.2019

A Belgian celebration on top of the world!

7 DAYS OF FESTIVAL | 2,800 METERS HIGH | THOUSANDS OF BELGIAN PARTY ANIMALS | BELGIAN BEST DEEJAYS |
THE BIGGEST BELGIAN WINTER FESTIVAL ON TOP OF THE WORLD

Voor Belgen, met Belgen, door Belgen! We zetten zoals elke winter het hoogstgelegen skistation van Europa Val Thorens, Frankrijk helemaal op z'n dak. Drie uniek locatie op een hoogte van 2800 meter waar we zeven dagen lang een top line-up, een Belgische vibe en nog veel meer op je loslaten. Vergezel ons en 1000'en andere Belgische party animals voor een week om nooit meer te vergeten!

Dorp

Val Thorens

Val Thorens is met z’n ligging op een hoogte van 2300m het hoogstgelegen wintersportstation van Europa. Het bruisende, autovrije centrum vormt het hart en de ziel van dit dorp met talloze winkels, restaurants, bars en discotheken waar je tot in de vroege uurtjes kan doorgaan. Gezelligheid en levendigheid zijn troef en dat appreciëren de jaarlijks meer dan twee miljoen bezoekers eens te meer. Met een bezetting van telkens meer dan 90% is plezier gegarandeerd tot grote jaloezie van vele andere Franse wintersportstations. Het is ‘Val Tho’ voor de vrienden.

Gebied

Les Trois Vallees

Welkom in het grootste wintersportgebied ter wereld! Zoals de naam al doet vermoeden bestaat Les Trois Vallées uit drie aaneengeschakelde valleien met elk hun eigen karakter. Bomen kleden de flanken van de Courchevel en Méribel vallei terwijl het terrein veel ruiger wordt aan de kanten van Val Thorens en Les Menuires. Dit variërend terrein zorgt niet alleen voor een gevarieerd en uitgebreid pisteaanbod maar ook voor uitzonderlijke offpiste mogelijkheden. Les Trois Vallées is een heus wintersportparadijs waar zowel de beginnende wintersporter als de meest ervaren wintersporter aan zijn trekken komt. Zij het op de pistes of in de lucht in één van de acht snowparks. Wat velen niet weten is dat er ook nog een vierde vallei is, de vallei van Orelle, welke vaak onterecht over het hoofd gezien wordt. De grote gondel boven het dorp Val Thorens brengt iedereen naar deze ‘vergeten’ vallei via de ‘Cime Caron’ bergtop op een hoogte van 3200m met uitzicht op een aantal van de hoogste bergtoppen van Europa.

Share on: share on facebook share on twitter share on whatsapp

<
>
x
Burton Vedett Sommersby Besos Cerveza Monster Energy
Spa