skiline nieuwsfoto

De ideale krokusvakantie 02/10/2018

De zomer zit er op, de dagen worden korter & de temperatuur zakt steeds verder richting het vriespunt... De winter is langzaam maar zeker op komst! Hoogste tijd dus om jouw winterplannen uit te stippelen. Ontdek nu onze bestemmingen in de Franse & Italiaanse Alpen en geniet van onze gekke kortingen!

Reserveer snel jouw snowtrip, want Ski-line beloont de early birds. Wie boekt voor maandag 15 oktober geniet van kortingen tot €75 per persoon

Winter 2019

Ook dit jaar trekken we terug naar de leukste skistations in de Franse Alpen: Les Menuires, Val Thorens, Serre Chevalier en Risoul. Nieuw in ons aanbod zijn Orcières, een levendig skistation in de zuid-Franse Alpen en Bardonecchia, een authentiek dorpje net over de grens in Italië.

Onze favorieten voor de krokusvakantie

Niks leuker dan met jouw vrienden een weekje gaan te skiën in de Alpen. 's Morgens langs de bakker voor vers ontbijt, de hele dag doorbrengen op de pistes en je dag afsluiten met een aangepaste après-ski. Als youngster wil je natuurlijk niet dat we jouw handje gaan vasthouden. Geheel afgestemd op jouw leeftijd gaan wij kijken naar wat jij belangrijk vind; zelfstandig zijn. Misschien reis je wel voor de eerste keer zonder jouw ouders?! Onze monitoren op bestemming moedigen dat helemaal aan en verwelkomen je graag voor een week avontuur en fun, steeds onder hun waakzame oog.

Risoul // Vanaf € 399,-

In het (meestal) zonnige Risoul valt er altijd wel iets te beleven. 185 kilometer aan pistes, het grootste snowpark van Europa en voor ervaren wintersporters zijn er tal van off-piste mogelijkheden. Maar ook als de liften gesloten zijn zorgen de talrijke bars en restaurants ervoor dat je je niet gaat vervelen.

MEER INFO

Serre Chevalier // Vanaf € 449,-

Een combinatie van chalets en appartementen, een levendig dorpsplein en bar aan de voet van de pistes maken Serre Chevalier één van de gezelligste dorpjes in de Zuid-Franse Alpen. De 250 km pistes nodigen uit tot lange tochten waarbij je door middel van vlotte verbindingen het volledige gebied kan doorkruisen.

MEER INFO 

Orcières // vanaf € 468,-

Orcieres-Merlette is zuidelijk gelegen en daardoor één van de zonnigste skibestemmingen van de Franse Alpen. Met slechts 100 km aan pistes is het eerder een klein gebied, maar dat opent mogelijkheden om nieuwe sporten te ontdekken! Naast de traditionele sporten als schaatsen en hondensleetochten kan je er ook paragliden, watervalklimmen en voor de echte durvers is er zelf een zip-line doorheen het dal.

MEER INFO

Bardonecchia // Vanaf € 437,-

Bardonecchia beschikt over 100 kilometer piste, een Olympisch snowpark en halfpipe. Tijdens de Olympische Winterspelen van 2006 werden hier alle freestyle disciplines afgewerkt. De accommodaties zijn ruim en steeds op slechts enkele minuten wandelen van de pistes. Als klap op de vuurpeil organiseren we hier Festa Italia, een snow, sport & fun festival voor jongeren. Verwacht een uniek weekprogramma met snowgames en inflatables, aangevuld met de leukste artiesten.

Reisbegeleiding

Wanneer je als minderjarige op een jongerenweek van Ski-line vertrekt, geniet je van volledige vrijheid terwijl er 24/7 begeleiding en bijstand is door het professioneel en opgeleid monitorenteam op bestemming. Je bent vrij om te gaan en te staan waar je wilt, maar de monitoren zijn verantwoordelijk voor jou tijdens de hele reis, dus aanzie hen ook zo. Op basis van wederzijds respect maken we er voor iedereen een fantastische week van!

Overige bestemmingen

Staat jouw favoriete bestemming niet in dit lijstje of trek je liever tijdens de paasvakantie naar de bergen? Neem een kijkje bij bestemmingen en ontdek ons volledig aanbod! Tijdens de krokus- en paasvakantie kunnen wij steeds busvervoer voorzien. Jouw favoriete vakantieperiode niet gevonden op onze website? Contacteer ons gerust zodoende wij een pakket op maat kunnen samenstellen.

SEE YOU IN THE MOUNTAINS

Share on: share on facebook share on twitter share on whatsapp

Burton Vedett Sommersby Besos Cerveza Monster Energy
Spa