skiline zoek en boek

Reisinfo youth

Ben je 16 tot 18 jaar en ben je op zoek naar dé zelfstandige reisbeleving voor jou en jouw groepje vrienden en/of vriendinnen? Dan is ons Youth aanbod iets voor jou! Geheel afgestemd op jouw leeftijd gaan wij kijken naar wat jij belangrijk vind; zelfstandig zijn. Misschien reis je wel voor de eerste keer zonder jouw ouders?! Onze monitoren op bestemming moedigen dat helemaal aan en verwelkomen je graag voor een week avontuur en fun, steeds onder hun waakzame oog.

Klik op onderstaande pijlen voor meer informatie omtrent onze aangepaste reisbegeleiding voor onze YOUTH (16-18 jaar):

Basispakket

Wat is inbegrepen?

Standaard inbegrepen bij de in de prijstabel vermelde prijzen zit:

 • Busreis H/T vanaf verschillende opstapplaatsten doorheen Vlaanderen
 • Verblijf in studio's/appartementen/chalet-appartementen/chalets op basis van enkel logies
 • Skipas 6 dagen skigebied, vóór eventuele uitbreiding
 • Reisbegeleiding door ons professioneel en opgeleid monitorenteam
 • Animatieprogramma met elke dag gratis après-ski, party's en activiteiten*
 • Bakkerijservice met levering aan huis**
 • Ski-line polsbandje voor toegang en voordelen op bestemming
 • Gratis bagagedepots
 • Gratis T-shirt
 • Inclusief toeristentaksen

(*Sommige activiteiten zijn betalend en steeds afhankelijk van het gebied; SnowBBQ, off-piste tour met berggids, helikoptervlucht, fakkeltocht, sneeuwscootertochten, enz.. Deze activiteiten worden aan je voorgesteld tijdens de kamerbezoeken. **Betalende service, reserveren tijdens de kamerbezoeken verplicht.)

Wat is niet inbegrepen?

Niet standaard inbegrepen bij de in de prijstabel vermelde prijzen:

 • Waarborg accommodatie (te voldoen met creditcard bij check-in op bestemming, meer informatie in 'info-boekje' dat ten laaste 2 weken vóór afreis verstuurd wordt)
 • Reisopties; uitbreiding skipas (extra dag(en) en/of uitbreiding naar het grotere aaneengeschakelde gebied), materiaalhuur, lessen en/of verzekering
 • Bed- en badlinnen, tenzij anders vermeld bij 'Accommodatie'
 • Betalende activiteiten, zoals hierboven vermeld
 • Parkeergelegenheid indien eigen vervoer, tenzij anders vermeld bij 'Accommodatie'

Kan ik mijn basispakket uitbreiden?

Jazeker! In de boekingsstappen krijg je de keuze uit verschillende reisopties. Meer informatie en prijzen vind je terug in de volgende menu's.

Reisbegeleiding

Zoals we reeds aanhaalden vinden wij het enorm belangrijk dat jij als jongere zelfstandig kan reizen, al is het dan steeds onder het waakzame oog van onze monitoren op bestemming. Wat zijn de belangrijke verschillen met onze reizen voor onze STUDENT (studenten) en onze PLUS (young minded adults 18+)?

> 24/7 bijstand

> Dubbele capaciteit aan monitoren op bestemming

> Permanentie in bars, discotheken, het dorp en het verblijf

> Tweedagelijkse kamerbezoeken

> Geen verplichte activiteiten

Onze werkwijze laat ons toe jou als jonge zelfstandige volop te doen genieten van een wintersportvakantie zonder jouw ouders, alleen of samen met vrienden, zonder dat wij jouw handje vasthouden.

Animatie

Stilzitten staat niet op de agenda! Gedurende jouw verblijf bij ons in de Alpen, organiseren onze monitoren tal van activiteiten, dagelijkse après-ski en verschillende party's. Zo kan jij jouw benen niet alleen losgooien op de pistes maar ook er naast!

> Elke dag gratis après-ski

> Gratis toegang tot de Ski-line party's

> Gratis skisafari, snowgames en andere

> Mogelijkheid tot inschrijven voor betalende activiteiten*

> Aangepast aan minderjarigen

Al onze activiteiten zijn ten allen tijde volledig vrijblijvend. Je bent niet verplicht deel te nemen aan de activiteiten. Volgens de Franse en Oostenrijkse wetgeving is het verboden voor minderjarigen alcoholische dranken te consumeren of verboden middelen te gebruiken. Ski-line biedt geen alcoholische dranken aan de YOUTH (16-18 jaar).

 

(*Sommige activiteiten zijn betalend en steeds afhankelijk van het gebied; SnowBBQ, off-piste tour met berggids, helikoptervlucht, fakkeltocht, sneeuwscootertochten, enz.. Deze activiteiten worden aan je voorgesteld tijdens de kamerbezoeken.)

<
>
x
Burton Vedett Sommersby Besos Cerveza Monster Energy
Spa